Aktív Nagyi kedvezmény

“Aktív Nagyi – virágzó szünidő”

Nagyszülő – unoka jegy kedvezményes áron!

Az óvodások és iskolások évről-évre nagyon várják a vakációt, amikor a nagyszülőkkel is több időt tölthetnek együtt. A közös programtervbe érdemes egy nagyszerű sétát is felvenni a Nemzeti Botanikus Kert árnyas fái alatt, ahol kicsik és nagyok ismerkedhetnek az élővilág sokszínűségével.

Vácrátóton, egy két évszázados tájképi kertben található hazánk leggazdagabb élőnövény-gyűjteménye, mely közel 13 000 féle növénnyel büszkélkedhet. A Kertben számtalan állatfajjal is találkozhatunk háborítatlan környezetben.

A szelíden kanyargó utak mentén tájékoztató táblák segítik a Kert mélyebb megismerését, a jegypénztárban elérhető sétafüzetek és sétalapok segítségével pedig könnyen felfűzhetőek az aktuális látnivalók. Igazi „kincsvadászat”, ahol a növények és az élővilág megismerése kerül a középpontba észrevétlenül befogadott ismeretként.

A zubogó patak, a tórendszer, a lótuszokkal borított Nagy-tó, a hidak, a sziklakert és a vízimalom, a pálmaházban a trópusokat idéző virágzó „dzsungel” várja azokat a nagyszülőket, akik unokáikkal együtt szeretnék átélni a felfedezés örömét és egy felejthetetlen napot eltölteni egy tájképi kertben.

  1. július 9-től augusztus 30-ig, hétfőtől-csütörtökig Botanikus Kertünket minden együtt érkező nagyszülő és unoka (maximum 18 éves korig) kedvezményesen látogathatja.

Az „Aktív Nagyi – virágzó szünidő” program jegyárai:

  • Felnőtt nagyszülő jegy 2000 Ft/ fő
  • Nyugdíjas nagyszülő jegy 1500 Ft/ fő
  • Diák unoka jegy 1500 Ft/ fő
  • Óvodások 750 Ft/ fő

További információ:

  • Több nagyszülő és unoka esetén mindegyikőjükre érvényesíthető a kedvezményes ár.
  • Családi látogatás esetén a további hozzátartozókra a rájuk vonatkozó kedvezményes jegyárak érvényesíthetőek.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy üvegházaink hétfői napokon növényvédelmi okokból zárva tartanak.
  • A kedvezményes jegyek váltására kizárólag a helyszínen, jegypénztárunkban van lehetőség.
bool(false)

Kapcsolódó linkek:

Jegyárak »»