Iskolai közösségi szolgálat

Kertünkben lehetőség van a középiskolai közösségi szolgálat elvégzésére. Az egyéni tanulói megkeresések mellett szívesen fogadjuk középiskolák jelentkezését akár csoportos tevékenységre, együttműködésre. Sokféle munkálatba be lehet kapcsolódni – zömmel a gyűjtemények ápolása terén. A konkrét feladatokat elsősorban az évszak, másodsorban a Kert igényei határozzák meg. Ha érdekel a biológia, ezen belül is a növények, ha szeretsz jó levegőn és jó társaságban lenni, szeretettel várunk a Nemzeti Botanikus Kertben!

Iskolai közösségi szolgálat keretében történő munkavégzésre hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00 között, pénteken 8:00-13:30-ig tudjuk fogadni a diákokat.

 

Ha a szerződött iskolák listájában szerepel az iskolád neve, akkor már van élő együttműködési megállapodás az iskola és az intézményünk között. Ebben az esetben elegendő csupán személyes egyeztetés céljából felvenni a kapcsolatot ezen az email-címen: lehoczky.anita@ecolres.hu.

Szerződött iskolák listája »

Ha a listában nem találod az iskolád nevét, akkor először a közösségi szolgálatért felelős pedagógust kell felkeresned, és kérni az intézmények közötti együttműködési megállapodás kezdeményezését. Az iskolai szerződésmintával keress minket ezen az email-címen: lehoczky.anita@ecolres.hu.