ARS SACRA FESZTIVÁL -„Biblia növényei” tanséta

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
2016.09.12.

Az érdeklődők a jegypénztárban egy térképes vezetőlapot kapnak. A Kert térképén jelölt útvonalat követve, önállóan kereshetik fel az egyes állomásokat, ahol az ismeretek mellé, a pompás környezetben, maguk a növények szolgálnak élő illusztrációul.
A sétaút végére nemcsak a növények felhasználásáról és jelképrendszerükről, valamint az ókori mezőgazdálkodásról kapunk rövid ízelítőt, hanem az ismeretek abban is segítenek, hogy a Szentírás pontosabb értelmezésével közelebb kerüljünk Isten Igéjéhez, és jobban megértsük annak üzenetét.
A részvétel 80 fő részére díjmentes de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt szeptmeber 18-án lezártuk. A regisztráció 1 főre érvényes, a regisztrált felnőtt kíséretében érkező gyerekeket nem kell regisztrálni.
Felhívjuk a kedves regisztrálók figyelmét, hogy aki a szeptember 25-én 14. órakor tartandó "Ti vagytok a szőlővesszők" előadásra regisztrált, tanséta vezetőlapot is kap, mellyel az előadás előtt vagy után a tansétát is bejárhatja, ezért kérjük hogy a tansétára külön ne regisztráljon.
A program az Ars Sacra alapítvány támogatásával jött létre.